Kreatív ötletek, praktikák, újrahasznosítás, csináld magad tárgyak!

HA ÉRDEKEL... Összeszedtük a legjobbakat!

HA ÉRDEKEL... Összeszedtük a legjobbakat!

LED dísz (videóval)

2016. június 15. - Szakavatott Laikus

Sziasztok!
Ma megint egy videót hoztam Nektek, JustVidman YouTube csatornájáról. Nem, ez megint csak nem reklám. Szimplán nagyon megfogott a dolog és esélyesnek tartom, hogy elkészítem én is egyszer valamikor.

Egyébként az ismerőseim, akik olvassák a blogomat nagyon kíváncsiak, hogy én milyen lakásban lakom. Nem tudom, hogy Titeket érdekel-e, de terveim szerint, ha elérem az ötvenedik bejegyzést, akkor csinálok itthon pár képet és megmutatom.

Nem is szaporítom tovább a szót, íme a videó:

Ha tetszettek az ötletek, osszátok meg Facebook-on, Instagram-on, Tumblr-ön, barátaitokkal, ismerőseitekkel. Természetesen, ha valamit megvalósítotok, várjuk a képeket a kreativotletek68@gmail.com e-mail címre, névvel. Ha van valami ötletetek, szívesen fogadjuk őket, kommentben, e-mail-ben!

(A videó JustVidman YouTube csatornájáról származik)

A bejegyzés trackback címe:

https://iamcreative.blog.hu/api/trackback/id/tr618812440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bálint_H 2019.06.12. 08:39:04

Nagyon tetszik! :) Mit gondolsz, ez a led szalag szett jó lesz? Vagy szerinted még kell hozzá valami?
ledfenyforrasok.hu/spd/1223/LED-szalag-szett-5m-RGB-szalag-kulteri-infra-vezer
Köszi!
süti beállítások módosítása